onsdag den 4. april 2012

MÜSLIBAR


MÜSLIBAR, 24 stk.
250 g. havregryn
1 ds. konsenderet mælk - ca. 400 g.
400 g. blandet tørret frugt, nødder, kokosmel, kerner og frø f.eks. solsikkekerner og hørfrø.
Brug hvad du kan lide!
Til disse müslibarer er blandingsforholdet:
50 g. tørrede figner
50 g. tørrede dadler
50 g. kokosmel
50 g. solsikkekerner
50 g. gule jumborosiner
100 g. tørrede tranebær

FREMGANGSMÅDE
Hak alle tørrede frugter samt eventuelle nødder i mindre stykker.
Bland alle de valgte ingredienser sammen med havregryn i en skål.
Opvarm mælken i en gryde til den er lunken.
Bland den lune mælk med müsliblandingen til en let klistret masse.
Beklæd en bradepade ca. 30 x 20 med bagepapir og hæld müslimassen heri. Tryk massen glat på toppen.
Bages ved. 130 grader i 1 time.
Skær "müslikagen" ud i stænger, mens den stadig er varm.
Lad stængerne afkøle og opbevar dem herefter i køleskabet i en lufttæt beholder.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar