onsdag den 28. marts 2012

SANDWICH PÅ 3 MÅDER

OST & SKINKE, 4 stk
4 grove boller - bag evt. gulerodsbrud eller grove rødbedeboller. Du kan finde opskrifter her på bloggen.
4 skiver god ost
4-6 skiver skinke - brug evt. skinke med krydderurter. Til disse sandwich har jeg brugt skinke m. ramsløg.
4-6 blade iceberg
Soltørrede tomater i strimler
Syltede cornichoner skåret i skrimler på langs
Dijon sennep m. honning
Fromage frais
FREMGANGSMÅDE
Skær bollerne igennem.
Smør honningsennep på den ene side af hver bolle og fromage frais på den anden side af hver bolle.
Læg iceberg, en skive skinke, en skive ost, soltørrede tomater samt cornichoner på "underen" af hver bolle og klap "overen" på.

KYLLING & PESTO, 4 stk.
Et ciabatta-flute m. soltørrede tomater (kan købes i Netto)
2 kyllingfileter
4-6 blade iceberg
½ rød peberfrugt
Tomatpesto
3 spsk. fromage frais
½ tsk. dijon sennep
Salt
Peber
FREMGANGSMÅDE
Steg kyllingen med masser af krydderi. Lad kylligen afkøle og skær den i skiver.
Lun brødet i ovnen i ca. 5 minutter. Lad brødet afkøle og skær det i 4 lige store stykker.
Bland fromage frais og dijonsennep til en dressing - smag til med salt og peber.
Skær peberfrugen i tynde strimler.
Skær brødet igennem. Smør tomatpesto på den ene side og dijondressing på den anden.
Fordel iceberg, kylling og peberfrugt på underne og saml med overne.

SPICY & GOD, 4 stk.
4 skiver godt brød. Her er brødet langtidshævet og bagt i stegeso - opskriften kan du finde her på bloggen
8 skiver god, spicy pølse
4-6 blade iceberg
Soltørrede tomater i strimler
Syltede cornichoner skåret i strimler på langs
Tomatpesto
Dijonsennep med honning
FREMGANGSMÅDE
Smør tomatpesto på 2 skriver af brødet.
Smør dijonsennep med honning på de amdre 2 skiver.
Fordel iceberg, pølse, soltørrede tomater og cornichoner på de 2 skiver med tomatpesto.
Læg brødskiverne med sennepen ovenpå og skær de 2 sandwich i halve, således du får 4 sandwich.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar