mandag den 9. april 2012

BROWNIE AF TØRREDE FRUGTER

Her en brownie som ikke skal bages i ovnen. 
Tilmed er kagen et meget sundere alternativ til den normale brownie, som indeholder en del smør og sukker.

BROWNIE AF TØRREDE FRUGTER, 9 stk.
80g. udstenede tørrede dadler
30g. tørrede figner
40g. rosiner (rosinerne kan udelades - tilsæt blot istedet 40g. ekstra dadler el. figner)
60g. valnødder
40g. kakaopulver - brug gerne Valrhora, da det er en rigtig lækker kakao af meget høj kvalitet
1 tsk. kanel
1 spsk. akaciehonning
Revet skal af en ½ økologisk citron
1 spsk. citronsaft
TOPPING
30g. kokos
10-15 optøede blåbær

FREMGANGSMÅDE
Hak dadler, figner, rosiner samt valnødder i små stykker.
Bland alle ingredienser i en skål og blend til en ensartet masse. 
Brug evt. hænderne til at ælte massen sammen til sidst.
Beklæd en lille form, ca. 16 x 16 cm., med bagepapir.
Tryg browniemassen ned formen, så den ligger jævnt.
Pres saften ud af blåbærerne og bland saften med kokos - du kan sagtens udelade blåbærsaften, da det blot er til at give kokosen farve.
Drys kokos over kagen og pres det let ned i kagen.
Stil brownien i køleskabet min.1 time før før den skal serveres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar