SMÅKAGER MED CHOKO & ROSINER, ca. 60 stk.
100g. rapsolie
75g. smør
200g. brun farin
75g. sukker
2 æg
250g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 tsk, vaniljepulver
2 dl. havregryn
100g. mørk chokolade
100g. rosiner
50g. gram smuttede, hakkede mandler
FREMGANGSMÅDE
Blødgør smørret og bland det med olien i en stor skål.
Tilsæt brun farin og sukker og rør til en ensartet masse.
Tilsæt æg og rør.
Tilsæt bagepulver, vaniljepulver, havregryn, hakket mørk chokolade samt hakkede mandler.
Når massen er rørt jævn så tilsættes melet.
Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
Beklæd bageplader med bageparir og læg små klatter dej i ca. ½ spiseske-størrelse på pladerne.
Det er vigtigt, at der er god afstand mellem kagerne, da de flyder ud.
Bag småkagerne i 8-10 minutter.
Når småkagerne er helt afkølet puttes de i en kagedåse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar