CHOKOLADEBIDDER MED SKUM & KNAS
8 digistivekiks
40 g. daim chokoladebar
80 g. hvide skumfiduser
50 g. mandler
En håndfuld tørrede tranebær
1 spsk. honning
300 g. mørk chokolade
FREMGANGSMÅDE
Hak daim og mandler groft.
Klip skumfiduserne i mindre stykker.
Put kiksene i en frysepose og knus dem.
Bland hakket daim, mandler, skumfiduser, kiks og tørrede tranebær i en skål.
Smelt chokoladen over et vandbad og tilsæt honningen heri.
Bland den smeltede chokolade i kikseblandingen og vend det godt rundt.
Beklæd en lille bradepande (ca. 20x30) med bagepapir og fordel chokolademassen heri.
Lad det køle i mindst en time i køleskabet.
Herefter kan der skæres chokoladebidder i ønsket størrelse.
Opbevar bidderne i en kagedåse i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar