2-3 plader fillodej (et godt og fedtfattigt alternativ til almindelig tærtedej)
Fyld
1 squash
8-10 cherrytomater
ca. 300g. stegt kyllingefilet krydret med salt, peber og chili
Æggemasse
3 æg
1½ dl. skummetmælk
1 tsk.salt
2 tsk. oregano
peber
FREMGANGSMÅDE
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Kyllingekødet krydres med salt, peber og chili.
Gennemsteg kyllingen i olie på en pande. Sæt herefter kyllingen til side.
Smør et tærtefad med lidt olie. Ilæg herefter fillodejen. Fillodejen skal lægge i 2-3 lag i fadet.
Squashen rives groft.
Cherrytomaterne halveres.
Fordel kylling, squash og tomater i fillodejen.
Hæld æggemassen over kyllingen og grøntsagerne.
Bag tærten i 30-40 minutter ved 200 grader til den har en gylden farve.
Tjek æggemassen er stivnet før, du tager tærten ud af ovnen.
Server evt. grøn salat og godt brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar