RØDE KOKOSLINSER, 4 pers.
300 g. røde linser
1 stort løg
4 fed hvidløg
4-5 cm. frisk ingefær
2 tsk. stødt koriander
2 tsk. karry
stødt eller frisk chili efter smag
1 dåse kokosmælk light
2 dl. vand
salt
peber
FREMGANGSMÅDE
Skyl linserne i koldt vand og sæt dem til side.
Snit løg, hvidløg og ingefær fint.
Svits løg og hvidløg i olie i en gryde.
Tilsæt ingefæren og svits et par minutter.
Tilsæt de røde linser samt koriander, karry og chili. Lad ingredienserne stege nogle minutter.
Tilsæt kokosmæk og vand og lad retten simre under låg.
Retten skal simre i ca 20 minutter til linserne er kogt lidt ud.
Det er vigtigt at røre i retten jævnligt. Hvis retten koger tør for væske, så tilsæt lidt vand hen ad vejen.
Kan serveres med godt brød og en frisk salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar