Søde kyskager som kan laves i alle farver til et festlig bord.
Pastafarve til farvning af marengsmassen giver en mere intens farve end frugtfarve.
SMÅ SØDE KYS, ca. 24 stk.
1 "kop" pastauserede æggehvide = 1 1/4 æggehvide
80 g. sukker
½ tsk. eddike
FREMGANGSMÅDE
Pisk æggehviden stiv.
Tilsæt halvdelen af sukkeret og pisk så massen igen er stiv.
Tilsæt en knivspids pastafarve i den ønskede farve og pisk så massen bliver gennemfarvet.
Vend den sidste halvdel af sukkeret samt eddiken forsigtigt i massen.
Put marengsmassen i en sprøjtepose med en passende tylle og sæt små kyskage-toppe på en bageplade med bagepapir.
Du kan også bruge to teskeer til at lave de små toppe med.
Bages ved 110 grader i ca. 1 time og 15 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar