MARCIPANMUFFINS MED FRUGT, 6 stk.
2 æg
50g. sukker
1 tsk. vaniljesukker
60g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
50g. marcipan
Saften fra en kvart citron
100 - 150 g. frugt f.eks. brombær, hindbær, jordbær, æbler i tern el. rabarber i tern.
1½ spsk. flormelis
FREMGANGSMÅDE
Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen til en luftig og tyk masse - pisk gerne i 5-10 minutter.
Tilsæt citrosaften.
Sigt mel og bagepulver i æggemassen og vend det hele forsigtigt sammen med en dejskraber.
Riv marcipanen på et rivejern og vend det i dejen - hvis du har ladet marcipanen lægge i fryseren, et par timer forinden, er den meget lettere at rive.
Fyld muffinsformene halvt op med dej.
Vend det valgte frugt med flormelis i en skål. Hvis du bruger bær fra frost, hvilket du sagtens kan, skal disse være optøet.
Fordel frugten på kagerne. Husk at frugten skal trykkes lidt ned i dejen, så det ikke popper op under bagningen.
Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar