KOKOSMAKRONER, 28 stk.
2 æggehvider
200 g. sukker
125 g. kokosmel
Evt. 50 g. revet marcipan (kan undlades)
100 g. god, mørk chokolade
FREMGANGSMÅDE
Pisk æggehvider og sukker godt sammen.
Tilsæt kokos og evt. revet marcipan og pisk - dejen skal være fast.
Sæt små toppe med en teske på en bageplade med bagepapir.
Bag makronerne i 15-20 min. ved 170 grader.
Husk at se til makronerne, så de ikke bliver for brune.
Lad makronerne afkøle på en bagerist.
Smelt chokoladen over et vandbad.
Pensl eller dyp bunden på de afkølede makroner i chokoladen og sæt dem med bunden opad på en tallerken eller lignende. Lad chokoladen størkne - sæt evt. makronerne i køleskabet, så går det hurtigere.
Opbevar de færdige makroner i en kagedåse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar