søndag den 16. oktober 2011

SALAT MED BAGT SELLERI & DADLER

Denne salat er lavet ud fra en opskrift i Suveræne Super Succeser - hvilket er en kogebog som hyppigt bliver anvendt i mit køkken.

SALAT MED BAGT SELLERI & DADLER 
1 stor knoldselleri
10 tørrede dadler (gerne den saftige slags)
En stor håndfuld valnødder
1 potte persille
Lidt olivenolie
Salt og peber


FREMGANGSMÅDE
Skær sellerien igennem og skær skrallen væk.
Skær sellerien i stave eller tern. 
Vend sellerien i et par spsk. Drys med lidt salt og peber.
Bag selleristængerne på en bageplade i ca. 30 minutter ved 200 grader - til den bliver lysebrun.

Rist nødderne i ca. 5 minutter i ovnen ved 200 grader - hak dem herefter.

Snit persillen

Befri dadlerne for sten og skær dem i strimler.

Bland bagt selleri, dadler, nødder og persille i en skål.

Drys evt. med groft salt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar