SMÅKAGER MED OVERRASKELSER, ca 24 stk.
85 g. rapsolie el. solsikkeolie
100 g. brun farin
100 g. rørsukker
2 æg
150 g. grahamsmel
1 dl. havregryn
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
100 g. hakkede hasselnødder
50 g. tørrede tranebær
75 g. hvid chokolade
100 g. mørk chokolade
FREMGANGSMÅDE
Tænd ovnen på 190 grader
Pisk olie, sukker og brun farin sammen med en el-pisker.
Rør æggene i.
Bagepulver og vanilje blandes med melet og tilsættes herefter dejen.
Chokolade og nødder hakkes groft.
Chokolade, nødder, havregryn og tranebær røres i dejen med en ske.
Beklæd et par bageplader med bagepapir.
Læg 1 spsk. dej på bagepapiret ad gangen. Pres kagerne flade.
Husk at lave god afstand mellem kagerne, da de flyder ud.
Bag kagerne ved 190 grader i 8-10 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar