onsdag den 21. september 2011

RØD WOK

RØD WOK, 2-3 pers.
2 løg 
1 rød chili
3 cm. frisk ingefær
1 rød peber
1 squash
1 porre
1 æble
3 gulerødder
En lille håndfuld friskhakket koriander
saft fra ½ lime
1 lille dåse kokosmælk
2 dl. skummetmælk
3 tsk. rød karrypasta
1 spsk. fiskesauce
Lidt salt og peber

Kogte nudler til 2-3 pers.

FREMGAMGSMÅDE
Snit løg, ingefær og chili fint og sæt det til side.

Snit gulerødder, squash, rød peber i tynde stænger. Brug evt,. et mandolinjern.
Skær porren i tynde skiver.
Skær æblet i tern.

Varm woken op med lidt olie og 1 tsk. rød karrypasta.
Svits løg, chili og ingefær et par minutter.

Tilsæt gulerødder, rød peber, squash og porre.
Svits i ca. 3-4 minutter.
Tilsæt 2 tsk. karrypasta. Hæld kokosmælk og limesaft over retten.
Rør herefter mælk og fiskesovs i retten.
Lad retten simre i ca.5 minutter.

Tilsæt æbletern og koraiander. Lad retten simre yderlig 5 minutter.

Bland, til slut, kogte nudler i retten.

Smag til med salt og peber

Ingen kommentarer:

Send en kommentar