KARRYRIS MED ROSINER OG RISTEDE MANDLER, 4 pers.
Olie til stegning
1½ spsk. karry
2 små finthakkede løg
1 dl. rosiner
1 spsk. gurkemeje
2-3 stænger kanel
1 tsk. stødt kardemomme
1 håndfuld mandler
6-8 dl. kogte brune ris
FREMGAMGSMÅDE
Rist madlerne i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. Lad mandlerne afkøle og hak dem groft.
Retten laves i en pande.
Opvarm olien og tilsæt karry.
Lad karryen stege et par minutter og tilsæt herefter finthakket løg. Lad løgene blive klare.
Tilsæt rosiner, kanelstænger, gurkemeje og kardemomme - retten skal stege et par minutter.
Tilsæt de kogte ris og lad det hele stege sammen i ca. 5 minutter.
Anret i en dyb tallerken eller på et fad og drys med hakkede mandler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar